Close

Bugs

Boyko
5 years ago
#3308 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1436
PM
joster wrote:
Hello-
...
Ideas?


Hi Joster,

This is definitely not a bug. The problem is that now when the Mega Menu is responsive you need to add you custom topics in one more view - the responsive view. Please note that the changes need to be made in the views(.cshtml) files within the Themes\Alfresco\Views folder of the Mega Menu plugin. Please refer to this post as we have already explained it for the Jewelry theme but it is analogous with the Alfresco theme.

A few suggestions to make your site looks even better.
- increase the picture size in your JCarousels to be 200px rather than the default 125px.
The size is managed per Carousel when you go in the administration and edit its settings.
- increase the picture size of the categories to be 300px for example, so that it will look much better i.e home page categories.

You can also update the theme to the latest version as we have added a lot of bug fixes and improvements.

Thanks
Regards,
Boyko Stanev
Nop-Templates.com
joster
5 years ago
#3313 Quote
Avatar
  • 127
PM
Boyko wrote:
Hello-
...
Ideas?


Hi Joster,

This is definitely not a bug. The problem is that now when the Mega Menu is responsive you need to add you custom topics in one more view - the responsive view. Please note that the changes need to be made in the views(.cshtml) files within the Themes\Alfresco\Views folder of the Mega Menu plugin. Please refer to this post as we have already explained it for the Jewelry theme but it is analogous with the Alfresco theme.

A few suggestions to make your site looks even better.
- increase the picture size in your JCarousels to be 200px rather than the default 125px.
The size is managed per Carousel when you go in the administration and edit its settings.
- increase the picture size of the categories to be 300px for example, so that it will look much better i.e home page categories.

You can also update the theme to the latest version as we have added a lot of bug fixes and improvements.

Thanks


OK, thanks..I updated to the newest version of the theme and plugins and the additional topicblock now works as expected, however, my categories in the megamenu (SHOP menu item) now look very ugly...the alignment is very screwy looking...
http://64.239.149.236/

What causes that?


Thanks in advance!
Boyko
5 years ago
#3324 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1436
PM
joster wrote:

OK, thanks..I updated to the newest version of the theme and plugins and the additional topicblock now works as expected, however, my categories in the megamenu (SHOP menu item) now look very ugly...the alignment is very screwy looking...
http://64.239.149.236/

What causes that?


Thanks in advance!


Hi joster,

The issue that you have with the Mega Menu is caused by the Live Chat plugin css that you are using. There is a definition .box in this plugin css that breaks the Mega Menu. You need to change the livechat.css and make the .box definition not to be global.
Either delete it or prefix it with a livechat specific class or element i.e #iframeLiveChat .box

Thanks
Regards,
Boyko Stanev
Nop-Templates.com
joster
5 years ago
#3348 Quote
Avatar
  • 127
PM
Boyko wrote:

OK, thanks..I updated to the newest version of the theme and plugins and the additional topicblock now works as expected, however, my categories in the megamenu (SHOP menu item) now look very ugly...the alignment is very screwy looking...
http://64.239.149.236/

What causes that?


Thanks in advance!


Hi joster,

The issue that you have with the Mega Menu is caused by the Live Chat plugin css that you are using. There is a definition .box in this plugin css that breaks the Mega Menu. You need to change the livechat.css and make the .box definition not to be global.
Either delete it or prefix it with a livechat specific class or element i.e #iframeLiveChat .box

Thanks


That did the trick...thanks Boyko!
hitnet
5 years ago
#3388 Quote
Avatar
  • 8
PM
Bug in JCarouse in detail page.

In  Nop Cloud Zoom Settings when I have Enable Picture Thumbnails To Be In JCarousel: checked.
And I have more than 1 product image in the product detail page the tabs are not working. but when I un-check the Enable Picture Thumbnails To Be In JCarousel: then tabs work.

This is in Alfresco theme. I have the latest version loaded. updates it on 9/23/13

Boyko
5 years ago
#3394 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1436
PM
hitnet wrote:
Bug in JCarouse in detail page.

In  Nop Cloud Zoom Settings when I have Enable Picture Thumbnails To Be In JCarousel: checked.
And I have more than 1 product image in the product detail page the tabs are not working. but when I un-check the Enable Picture Thumbnails To Be In JCarousel: then tabs work.

This is in Alfresco theme. I have the latest version loaded. updates it on 9/23/13



Hi hitnet,

So you are saying that when you enable the carousel option in the Cloud Zoom the tabs are not working. I just enabled it on our demo and you can see that it is working fine.

Thanks
Regards,
Boyko Stanev
Nop-Templates.com
hitnet
5 years ago
#3400 Quote
Avatar
  • 8
PM
In your demo the tabs are not working.
Tested in IE 10 and Firefox 23.0.1

Not working with multiple images
http://themes.alfresco.nop-templates.com/dewdrop-treetent

Working with 1 image
http://themes.alfresco.nop-templates.com/classic-outdoor-pack

Regards.
Boyko
5 years ago
#3402 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1436
PM
hitnet wrote:
In your demo the tabs are not working.
Tested in IE 10 and Firefox 23.0.1

Not working with multiple images
http://themes.alfresco.nop-templates.com/dewdrop-treetent

Working with 1 image
http://themes.alfresco.nop-templates.com/classic-outdoor-pack

Regards.


Hi hitnet,

I was testing with Chrome and that's why I have missed it.
We will let you know when this is fixed.

Many thanks for reporting this issue!
Regards,
Boyko Stanev
Nop-Templates.com
Boyko
5 years ago
#3428 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1436
PM
Hi hitnet,

It is fixed now. Please update the plugin to get the fix.

Best Regards,
Nop-Templates.com Support Team
Regards,
Boyko Stanev
Nop-Templates.com
GreatAdventure
5 years ago
#3430 Quote
Avatar
  • 30
PM
Hello,

I'm still planning on hooking up with Alfresco once I get more products in the database.

I'm not sure why, but when I check out the Alfesco demo on my work computer using internet explorer 9 there are a few issues. I'm at a liss as to why that is as from my testing on various computers the theme looks great.

The problems on my work computer are on the home page there is no box under the main menu items making them hard to see. The other bigger issue is when you click on a category the formatting gets all messed up.

I have screen shots if you tell me where to send them.

thanks,
Shawn