Close

Bugs

Boyko
one month ago
#15879 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1437
jakubz wrote:
Today again it's changed… And element theme settings.lazy load images was set to false…
Is it normal behavior? when second set we have True?


Unless you are using some very old version of the theme for 4.10 (before March) then you should't use the theme specific setting for the lazy loading as it won't be used anyway.
You only need this setting to be set to True:

sevenspikescommonsettings.lazyloadimages

And it is set by default to True from the theme settings file in the theme plugin.

p.s: Maybe you have some mix of older and newer versions between the theme plugin, the theme and Core plugin.
Regards,
Boyko Stanev
Nop-Templates.com
jakubz
one month ago
#15934 Quote
Avatar
  • 144
Hi! yes, we have 4.1 from february (i think). Ok. Thx!
jakubz
one month ago
#15951 Quote
Avatar
  • 144
Well… when we have set:
sevenspikescommonsettings.lazyloadimages True

Lazy loading not works… download all files, and google insights score is low…

When we set
elementthemesettings.lazyloadimages = True

It's works fine... but some stupid rule on theme, or i don't know where… change that to "false" for some reason…

So lazy loading not works...ech...
jakubz
one month ago
#15952 Quote
Avatar
  • 144
Hmm… i see it's change when i click save in theme settings. Is anyway to disable this rule in element script or other place? I can't make now upgrades...
anton_ivanov
one month ago
#15984 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 265
Hello,

Can you Submit a Ticket so we can investigate this issue? This setting is deprecated in 4.2 but depending on your theme version and plugin versions there might be a conflict so please submit a ticket so I can see your configuration.

Regards,
Anton Ivanov
Nop-Templates.com