Close

Bugs

Stefan
one year ago
#14152 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 157
eadameg wrote:
Hi, In searchbox when display all products in list these not show on screen because is fix the box. Only i can see 3 of 5 products on list

http://themes.earth1.element.nop-templates.com/wallets



Hi Eduardo,

Thank you for your feedback. We are aware of this issue and is planned to be fixed right after the holidays. Hope that it is not too much of a delay.

Merry Christmas and all the best to you and your team.
Best Regards,

Stefan Hristov
Nop-Templates.com
jakubz
9 months ago
#15034 Quote
Avatar
  • 146
Hi! there is bug on Element Theme Variant 1 - mobile version. How to reproduce?

1. Open Element theme variant 1 (mobile)
2. Not scroll. Click Search.
3. Search form is behing megamenu, and you can't search... ;)
hristo
9 months ago
#15035 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 121
Hello Jakubz,

thanks for reporting this bug, it has been now fixed.
Please update your theme JS file ("element.js") to get the fix.
Regards,
Hristo Gospodinov
Nop-Templates.com
jakubz
9 months ago
#15036 Quote
Avatar
  • 146
I'm afraid my license expired ;( maybe i try fix it by css
jakubz
9 months ago
#15044 Quote
Avatar
  • 146
But i found a second one (i think bug). In Sale Of The Day.. when you turn on it, there are no topic… nothing to translate… and nothing written…

All looks, like not really supported :/ No margins, small letters.. no button... i don't know is Element Theme suport this plugin?


hristo
9 months ago
#15052 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 121
Hello Jakubz,

the "Sale of the Day" plugin is a part of the default Element theme and it comes with styling for this theme. If the styling is missing, then your plugin installation is not proper. Make sure you have the "Element" directory added to your plugin (Plugins\SevenSpikes.Nop.Plugins.SaleOfTheDay\Themes\)
Regards,
Hristo Gospodinov
Nop-Templates.com
jakubz
8 months ago
#15104 Quote
Avatar
  • 146
PS In footer, social media buttons don't have parametr "nofollow". I think this is seo bug.
hristo
7 months ago
#15106 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 121
Hello Jakubz,

this is not theme specific or Nop-Templates related, the social media buttons are structured like this in the framework (nopCommerce).
Regards,
Hristo Gospodinov
Nop-Templates.com
jakubz
4 months ago
#15858 Quote
Avatar
  • 146
Hi! i have question about lazy loading. I have enable it but...

elementthemesettings.lazyloadimages: false

sevenspikescommonsettings.lazyloadimages : true

Is it normal behaviour when i try change elementtheme settings and set to "true" it's not saving? and after relod again set is false? Maybe set only in sevenspikescommon setings it's all what i need to change? or both of them should be set True?


jakubz
4 months ago
#15871 Quote
Avatar
  • 146
Today again it's changed… And element theme settings.lazy load images was set to false…
Is it normal behavior? when second set we have True?