Close

Profile: Vanja Vlaco

Avatar

User posts

one month ago

Thank you very much! This was very useful indeed! :)

one month ago

Does it need to have a special folder for styles for Pavillion theme? Or does it then just use files from DefaultClean folder? Because I only have Pacific folder in Themes

one month ago

Hi!

Thanks for the quick reply... Well, for example, I have downloaded the Pavillion theme and it is in use, then I downloaded Pacific theme and I am trying to use it in the same project. Pacific theme has Sale Of The Day and Newsletter Popup plugins that are not in the Pavillion theme and Pavillion thrme has Facebook Shop plugin that Pacific doesn't have. So how can they be used with any theme?

one month ago

Hi, I have a somewhat similar issue...

I have Nop Ultimate Theme Collection package, and I am using Pavillion theme and its heavily modified. Now I wanted to install Pacific theme to be able to use that theme as well on the same project - as one of the options. The installation went well but I noticed that the two themes do not have the same set of plugins within their download packages. What is the support for plugins? Does that mean that I cannot use every plugin with every theme?

11 months ago

Hi,

I have a challenge with showing subcategories on picture hover on category page.
http://www.themes.pavilion.nop-templates.com/womens-fashion

For example, when you hover over Shoes category you can see Heels, Flats etc subcategories. For some reason I don't have that on my shop. And all of the subcategories have checked Published property. Am i missing something?

Thanks!

Bugs
one year ago

Hi,

I have an issue with JCarousel. I have set a carousel in widget zone homepage_slider_after. It is working as expected most of the time, but every once in a while it just disappears! It is a bit difficult to reproduce because it only happens every once in a while, just by refreshing the page. It does not render in html at all. Like the widget is not set at all. Nothing changes in the admin panel, and when I clear cache through the admin panel it appears again.

Can anyone help me with this issue? Thanks!

Best,
Vanja

Hello,

When I apply multiple filters, 10+ (we have a lot of product properties), at some point with every applied filter the page starts to slow down. I get the following warning in the console:

Throttling navigation to prevent the browser from hanging. See https://crbug.com/882238. Command line switch --disable-ipc-flooding-protection can be used to bypass the protection
i @ HistoryState.min.js:26
e @ HistoryState.min.js:18
u @ ReverseInfiniteScroll.min.js:1
(anonymous) @ ReverseInfiniteScroll.min.js:1
dispatch @ jquery-3.3.1.min.js:2
y.handle @ jquery-3.3.1.min.js:2
trigger @ jquery-3.3.1.min.js:2
(anonymous) @ Filters.min.js:1
u @ jquery-3.3.1.min.js:2
fireWith @ jquery-3.3.1.min.js:2
k @ jquery-3.3.1.min.js:2
(anonymous) @ jquery-3.3.1.min.js:2
load (async)
send @ jquery-3.3.1.min.js:2
ajax @ jquery-3.3.1.min.js:2
e.ajax @ jquery-migrate-3.0.1.min.js:80
A.requestProductsForSelectedFilters @ Filters.min.js:1
(anonymous) @ AttributeFilter.min.js:1
dispatch @ jquery-3.3.1.min.js:2
y.handle @ jquery-3.3.1.min.js:2

With every applied filter it keeps getting slower and slower until finally everything stops and the page throws an exception: Paused before potential out-of-memory crash and throws me to jquery-3.3.1.min.js line 2, column 27293.

This is also happening when we are clicking activate/deactivate on different filters.

Has anyone else had this case? Should I report a bug? Could you help me with this issue?

Thanks!