Close

Profile: rsolani

Avatar

User posts

Bugs
6 years ago

Boyko wrote:
Hello!

I'm having a very strange problem with Ajax Cart plugin.
....
I use Electronics Theme but it happens with all themes I tested.
And I'm running nopComemrce 3.10.

Hi rsolani,

Thank you for reporting this. We have fixed the problem. Please update the Ajax Cart plugin to get the fix. Please note that the fix is in the javascript file of the plugin, so make sure you clear your browser's cache before testing.

Thanks


Thank Boyko,

However, this update has caused me more problems and no solution.
Now the popup Ajax Cart is not even shown in Chrome.
And in IE, also not shown, and not add the product to cart.

I went back to previous version. What could be wrong?
Just updated the JS file.

Bugs
6 years ago

Hello!

I'm having a very strange problem with Ajax Cart plugin.
My store shows Bestsellers and Featured Products on home page.

The problem happens when the same product is Bestsellers and Featured Products at the same time.

The product appears with 2 textboxes and 2 "Add to Cart" buttons.

After much research, I concluded that the problem was AjaxCart. When I disable it, everything works correctly.

Steps to reproduce the problem:
1 - Enable Show Bestsellers.
2 - Enable Show Featured Products
3 - Select a product as Featured
4 - Make a purchase of this product

When the purchase is made, this product will automatically appear on bestsellers and products. Then you will see what I'm saying.

I use Electronics Theme but it happens with all themes I tested.
And I'm running nopComemrce 3.10.

6 years ago

Hello!

I'm having a very strange problem with Ajax Cart plugin.
My store shows Bestsellers and Featured Products on home page.

The problem happens when the same product is Bestsellers and Featured Products at the same time.

The product appears with 2 textboxes and 2 "Add to Cart" buttons.

After much research, I concluded that the problem was AjaxCart. When I disable it, everything works correctly.

Steps to reproduce the problem:
1 - Enable Show Bestsellers.
2 - Enable Show Featured Products
3 - Select a product as Featured
4 - Make a purchase of this product

When the purchase is made, this product will automatically appear on bestsellers and products. Then you will see what I'm saying.

I use Electronics Theme but it happens with all themes I tested.
And I'm running nopComemrce 3.10.

6 years ago

Hi !

I made some customization to my Eletronics theme, and now the product's page show 4 products per line.
But when I apply any filter, the result change the number of columns to 3.

I cannot find where to change code to maintain 4 columns after filtering.

Please help!

Thx in advance

Bugs
6 years ago

Thank you all from the support team for the awesome attention and support for my rare problem.
The bug was solved and I'm happy to help to make a better product by showing a bug.

My store now is working perfectly and I'm a happy customer !

Best regards

Bugs
6 years ago

Hi Boyko,

I updated the plugin and nothing happens...
I made a lot of testing and the ProductAgeHours is the only condition that do not work for me.
All others are ok.

I tried ProductAgeHours with all combinations of Operators and nothing works like expected.

Well, I can live without the "NEW" ribbon, but its very disappointing for me...

Best regards..

Bugs
6 years ago

Its not exactly a bug, but when a add large images to the slider, the grid loses its format and its impossible to remove the picture, since the delete link gets off the screeen.

I think the grid should display a thumb, and not the image in full size.

Bugs
6 years ago

Boyko wrote:


but I bought the Eletronics theme in 06/07, I mean, 20 days ago.
The plugin hed some update since ?



Hi rsolani,

We have made some small bug fixes to the plugin but noting related to the Age condition.
But we can't reproduce the problem you got with the latest version of the plugins, so it is a good idea to update your theme. We released a new improved version of the Ajax Filters and improved administration of all the plugins, so it might be worth updating the theme.
You can read more about this release here.

Please let us know if you still have this issue even with the latest version.
Actually when you create new products do they appear in the Recently added list of products?

Thanks


Thanks Boyko,
Ok, I'll update to the latest version.

But:
About my Recent Added List... It was disabled.
I just enabled it, but I can't find the list anywhere.
In the Eletronics Theme, where it should appear ?
The Ribbon problem may be related to the recent list in any way ?

Best regards


Bugs
6 years ago

IvanStoyanov wrote:
Hi!

I'm trying to make a ribbon for new products, but the condition just don't work.
I just added some products in the store and saved a condition that uses Product age LessThan 72 and no products had ribbons added... In the example 72 are HOURS ? Right ?
When I change to GreaterThan then ribbons appears on all my products.

Its so simple but I cannot make work as expected... Its frustrating...

Please help me and sorry for my bad english! I'm from Brazil.

Hi rsolani,

It is very strange. We have tested this and it works just fine.
Are you sure, that you just added the products?
Try coping a product (thus creating a new product) and try the condition again. Also the condition type should be ProductAgeHours, which means, that the value is in hours.

Ivan Stoyanov

Ivan,
thanks for your reply !

But yes, I'm adding a lot of products these days and THIS condition never works for me...

The products are brand new, the condition is set to ProductAgeHours LessThan 72 hours.
In fact, any value used for "hours" don't work.

And the default condition is FAIL, of course.

When I change the condition to GreaterThan 72 hours, it works for a product I just added a few minutes!

My time zone is UTC-3 (Brasília) and server's time zone is the same.
I really don't know what to do anymore...
Some issue with timezone maybe ??
But I've tried a lot of values for hour (300 for example) and the result is the same.
.
All other conditions works correctly, except ProductAgeHours.

Thanks

Hi rsolani,

Can you please update the product ribbons plugin to the latest version. You may me using an older version of the plugin.
Please read the following article for more information on how to update the plugin to the latest version: http://www.nop-templates.com/t/How-To-Update-A-NopCommerce-Plugin

Ivan Stoyanov


Thankyou Ivan,

but I bought the Eletronics theme in 06/07, I mean, 20 days ago.
The plugin hed some update since ?

Bugs
6 years ago

IvanStoyanov wrote:
Hi!

I'm trying to make a ribbon for new products, but the condition just don't work.
I just added some products in the store and saved a condition that uses Product age LessThan 72 and no products had ribbons added... In the example 72 are HOURS ? Right ?
When I change to GreaterThan then ribbons appears on all my products.

Its so simple but I cannot make work as expected... Its frustrating...

Please help me and sorry for my bad english! I'm from Brazil.

Hi rsolani,

It is very strange. We have tested this and it works just fine.
Are you sure, that you just added the products?
Try coping a product (thus creating a new product) and try the condition again. Also the condition type should be ProductAgeHours, which means, that the value is in hours.

Ivan Stoyanov


Ivan,
thanks for your reply !

But yes, I'm adding a lot of products these days and THIS condition never works for me...

The products are brand new, the condition is set to ProductAgeHours LessThan 72 hours.
In fact, any value used for "hours" don't work.

And the default condition is FAIL, of course.

When I change the condition to GreaterThan 72 hours, it works for a product I just added a few minutes!

My time zone is UTC-3 (Brasília) and server's time zone is the same.
I really don't know what to do anymore...
Some issue with timezone maybe ??
But I've tried a lot of values for hour (300 for example) and the result is the same.
.
All other conditions works correctly, except ProductAgeHours.

Thanks