Close

Bugs

Support
5 years ago
#12514 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 1012
Topic for reporting any Nop Poppy Responsive Theme problems.
vipul.dumaniya
4 years ago
#13190 Quote
Avatar
  • 12
Hello Support
i figure issue on poppy theme of country and state binding, when we select the country it not showing appropriate state on state dropdown we are getting error on console bcoz of parameter name is changes on 3.8 version.
also after changing the parameter name of getstatebycountry method we are getting response from backend and state is binding in <select> tag but its not showing as option bcoz of theme is using different div structure to show the option
SDobrev
4 years ago
#13194 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 283
Hello,


Please submit a ticket and provide a link to your store in the ticket.
Best Regards,
Stoyan Dobrev
Nop-Templates.com
vipul.dumaniya
4 years ago
#13204 Quote
Avatar
  • 12
i can not create the ticket as i am developers.


but i am sure you can test on your demo site register page by enabling the country and state dropdown. you will get the state binding issue on poppy theme demo site as well but as its not enabled i am not able to check there. my test site is http://d6840268.u1477.hdtwebhosting.ca/en/register
SDobrev
4 years ago
#13212 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 283
Hello,

Thank you for reporting this. We have fixed it and the packages will be deployed to our server after 1 hour.

The changes are in the Info.cshtml, Register.cshtml, EstimateShipping.cshtml and in styles.css files.
Best Regards,
Stoyan Dobrev
Nop-Templates.com
vipul.dumaniya
4 years ago
#13226 Quote
Avatar
  • 12
will it will work on checkout new billing and shipping address ??
SDobrev
4 years ago
#13229 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 283
There are no problems with the States dropdown in the checkout addresses.
Best Regards,
Stoyan Dobrev
Nop-Templates.com
SergeGusev
3 years ago
#14615 Quote
Avatar
  • 7
Good day. Could you help me to solve one problem? When I install the Poppy theme in an installed site, the Preset colors work correct: . But when I run my site under Visual Studio, I have problems: . Setting custom color does not work too. Could you help me to solve this pboblem? Thank you in advance, Serve
SergeGusev
3 years ago
#14616 Quote
Avatar
  • 7
Hmm. Images did not work? Correct picture - https://ibb.co/mPRTvT . Incorrect one - https://ibb.co/cWz6FT
SDobrev
3 years ago
#14618 Quote
Avatar
  • Moderator
  • 283
Hello,

Which version of the Core plugin and Poppy theme plugin are you using?

Do you have any errors in the browser console or in the System Log?
Best Regards,
Stoyan Dobrev
Nop-Templates.com