Close

Profile: tjxx919

Avatar

User posts

Bugs
13 days ago

Thanks for your reply. I can't use my personal account to submit the ticket so I will do it under a different account.

Bugs
16 days ago

I forgot to mention that I tested this on the same computer with Chrome 76 and Internet Explorer 11 and got the same results.

Bugs
16 days ago

Hello,
I am having a problem navigating from one blog post to the next using the navigation arrows. If, for example, I go to the latest blog post I will see a previous arrow button on the top of the page. When I click it, it brings me to the 3rd newest item. At this point I see a next and a previous arrow button at the top of the page. If I click on next it refreshes the current page and doesn't bring me to the next blog post. If I click on previous it brings me to the 6th newest blog post item, for some reason. To summarize, whenever I see the next arrow and click it I either remain on the current page instead of going to the next blog post or it will bring me to another blog post that I haven't seen before, and whenever I click on previous it seems to jump back 2 or more items at a time and I'm not sure why this is happening. I am using Firefox 69 on Windows 10 64-bit. Thanks for your help.

Thanks for your help with this, Valentin. Unfortunately I'm unable to provide credentials for you to access our website but I can say that we are using NopCommerce 3.9, if that helps. I had another user in my company who uses a Mac and Safari try it out and he experience the same issue which leads me to believe that it could be an installation issue of some sort. We're not actively using product ribbons at the moment so this is not a critical issue but we still paid for it so that's why we want it working. I'll try to reinstall the plugin, perhaps locally, to see what happens.

Hi Valentin, when I click on one of the images it becomes highlighted, but nothing happens after that so I'm unable to use it. Even if I click on it multiple times nothing happens. I am using Firefox 69.0 on Windows 10 64-bit.

Hello, I'm trying to add a new product ribbon for my site to tag all new products. If I login to the administration dashboard and go to Nop-Templates -> Plugins -> Product Ribbons -> Product Ribbons, click on the "Small product picture ribbon" tab and click on the "Select Picture" button a popup appears that shows all of the product ribbons I have available. The problem is that there is no add or select button for this popup, which makes it useless. I'm unable to work around this issue and am unsure if there is a way to fix this without developing something myself. Thank you!

Bugs
one year ago

Hi Hristo,

Sorry for the late response. But I managed to fix my problem. I was able to fix the issue with MegaMenu by fixing the folder permissions on the server and then setting each category that would display in the dropdown to be "included in top menu" from nopCommerce. The only issue I'm left with now is adding the price range filter to my category pages as well as a featured products section on the homepage.

Bugs
one year ago

Hello,

I'm not sure if this is the correct place to post this, but I posted my issue earlier on nopcommerce.com (https://www.nopcommerce.com/boards/t/55425/venture-theme-help.aspx) and was properly redirected here. My issue involves the plugins that came with the Venture theme for 3.9. Some of them, like MegaMenu, come with new featured content that I would like with my site but for a reason I'm not sure of they aren't doing anything at all.

I would like to get each plugin working, but the ones I absolutely need are MegaMenu and AjaxFilters. If you can help me with this I will greatly appreciate it. Thank you.