Close

Комплект з віскози з топа та спідниці міді Флоріна пудра: стильний вибір для літнього гардеробу?

bettyvill
3 days ago
#22637 Quote
  • 14
Я тут думаю придбати комплект з віскози з топа та спідниці міді Флоріна пудра, бо шукаю щось легке та комфортне для літніх прогулянок і вечірок на терасі. Хтось уже носив його? Цікавить, чи добре сидить на різних типах фігури і чи легко поєднувати з аксесуарами та взуттям. Я люблю ніжні пастельні кольори, але боюся, що такий відтінок може виглядати занадто просто.
nadiafish
3 days ago
#22638 Quote
  • 12
Я нещодавно придбала цей комплект і дуже задоволена! Тканина дійсно легка, добре дихає і не липне до тіла в спеку, а колір пудри додає ніжності образу. Топ з зав’язками дозволяє регулювати посадку, а спідниця міді підходить як для прогулянок, так і для вечірніх виходів. Я комбіную його з босоніжками на низькому ходу для повсякденного образу і з елегантними туфлями для більш формальних подій. Також класно поєднується з мінімалістичними золотистими аксесуарами. Більш детально можна подивитися сам комплект https://25union.com.ua/katalog/kostyumy/komplekt-z-viskozy-z-topa-ta-spidnytsi-midi-florina-pudra/.
ronswanson
3 days ago
#22639 Quote
  • 6
Мені завжди подобається спостерігати, як різні тканини ведуть себе влітку. Наприклад, легкі віскозні комплекти часто дуже добре підходять для спекотної погоди, бо вони пропускають повітря і не обтяжують тіло, але при цьому виглядають досить стильно навіть без складних аксесуарів.