Close

Profile: kithung1983@yahoo.com

Avatar
PM

User posts

Bugs
5 months ago

Valentin wrote:


Anybody please let me know why the category misaligned in Safari browser on my Iphone X ?

Greetings,

it seems you have an element which is stretching the whole page on mobile. As we inspected your site we found a large image with payment logos which you have inserted in a topic-page.

As I mentioned in the ticket, if you add the following code to your Custom Head Styles section, the problem should disappear:

.topic-block-body img {
     height: auto;
     max-width: 100%;
}




Fantastic Fix.. Thank you so so much!!!!

Bugs
5 months ago



Anybody please let me know why the category misaligned in Safari browser on my Iphone X ?

This issue is RESOLVED after I clear cache of Chrome and Safari on my iPhone. Admin please close or delete this thread.

Thanks evereyone.

Tested is working fine using Firefox on iPhone.. Still not working on Chrome and Safari on iPhone

It is working fine on IPad Safari though..

It is working fine on IPad Safaru though..

Hi All,

If you open http://www.handbagwatch.com/ in iPhone Chrome or Safari..

The Custom Product Collection just keep spinning.

I uses Source Type - Category

What I did was I added the New Arrival Category to products that already has a category. that means 2 categories for a product and I am using one of the category (New Arrival) as the Category for Custom Product Collection.

Hope someone can help me out here.. Thanks !

Boyko wrote:
Hi There,

I am sorry, when I test using the browser in the server it was ok.. then I test again using my laptop browser, the problem happened.. it seems like a loading or timing issue with the country and state/province box, and somethings the check out page stuck at loading icon..

I wonder this got to go with the HTTPS multi store setup..


I have 3 site setup with HTTPS multi store.

https://www.handbagwatch.com.my/a-lange-s%C3%B6hne
https://www.handbagwatch.com/a-lange-s%C3%B6hne
https://www.luxurylowprice.com/a-lange-s%C3%B6hne

please order some items and check out, you will see that the country and state box is not loaded with values, and occasionally, the checkout page will hang at loading..

But when I test in server using browser, the country and state box able to load, it is very strange, is there got to do with https or load timeout issue ?

Please help..

Thanks  !

Hi,

Since you submitted a ticket about the same issue (please don't duplicate  forum posts and tickets) I just want to update it here so that anyone reading this should know the progress of this. Your last update said that everything is working fine now so I can assume it has been some caching issue in the browser.
Please give us update if you have any more information.


Hi there,

It may due to the caching problem with the CDN provider... I cleared the cache on the CDN and it seems normal back.. Thanks for all the help.

Hi There,

I am sorry, when I test using the browser in the server it was ok.. then I test again using my laptop browser, the problem happened.. it seems like a loading or timing issue with the country and state/province box, and somethings the check out page stuck at loading icon..

I wonder this got to go with the HTTPS multi store setup..


I have 3 site setup with HTTPS multi store.

https://www.handbagwatch.com.my/a-lange-s%C3%B6hne
https://www.handbagwatch.com/a-lange-s%C3%B6hne
https://www.luxurylowprice.com/a-lange-s%C3%B6hne

please order some items and check out, you will see that the country and state box is not loaded with values, and occasionally, the checkout page will hang at loading..

But when I test in server using browser, the country and state box able to load, it is very strange, is there got to do with https or load timeout issue ?

Please help..

Thanks  !

not sure why, suddenly OK now.